Hur Kenny hittade sin flyttfirma

Dagens tema i konsumentguiden på den här hemsidan är hur man hittar en bra flyttfirma. Nästan alla flyttar någon gång under livet och många av oss väljer då att anlita en flyttfirma. Några tappra väljer att samla ihop sina vänner och flytta på egen hand. För dem av oss som väljer att låta någon annan göra jobbet kommer här en berättelse från Kenny om hur han hittade en bra flyttfirma i sin stad och hur det gick för hans flytt.

Jag lämnar över ordet till Kenny som skickat in sitt svar till oss via mail.

Vi skulle få tillökning i familjen och vi behövde åtminstone ett rum till, lägenheten som var en tvåa hade redan känts ganska liten när vi bara var två. Med en tredje ibland oss skulle det garanterat vara för litet. Vi hade hittat en fyra i närheten av erixonflytt.se där vi bodde nu som var jättefin och då skulle vi dessutom få ett extra hobbyrum. Det kunde inte bli bättre, dock var ingen av oss särskilt sugna på att utföra själva flytten så vi bestämde oss för att anlita en flyttfirma.

Både jag och min tjej var ganska vana vid att använda internet så vi gick båda in och Googlade i mobilen. Det fanns många flyttfirmor att välja mellan och vi hittade snabbt en vi tyckte verkade bra. Det var en ganska stor flyttfirma som hade en seriös hemsida och bilder på sina anställda och på lastbilarna för en flyttfirma trollhättan. Det kändes tryggt att gå med en etablerad flyttfirma som hade försäkringar och medlemskap i branschföreningen. Jag ringde upp och beskrev vår flytt, vi bokad direkt in flytten på datumet då vi skulle få tillträde till vår nya lägenhet.

När flytten väl var bokade kändes det jätteskönt och vi såg båda fram emot att flytta in i vårt nya boende. Dagen då det var dags ringde flyttgubbarna på dörrklockan precis i tid. De var glada och hjälpsamma i göteborg, de frågade om vi märkt flyttlådorna med rätt rum och började sedan tömma lägenheten på möbler och flyttlådor. Hela flytten gick jättesnabbt, vi var förvånade över hur effektiva dem var. Vi hade nästan hela dagen på oss att packa upp och göra oss hemmastadda i vår nya lägenhet! Tack flyttfirman!