Karin hittade en bra målare för tapetsering

Den här veckan har jag fått många intressanta mail från läsare som skrivit till mig om när de anlitat målare. Det jag delar med mig av idag kommer från Karin som skulle tapetsera sitt vardagsrum och hon hade höga krav på att det skulle vara professionellt utfört. Här är hennes historia:

Vi hade tröttnat på den gamla tapeten i vardagsrummet, den hade suttit där sedan 80-talet någon gång tror jag. Jag och min man bestämde oss för att tapetsera om och vi började leta efter en bra målare i Göteborg. Vi har alltid haft god ekonomi och vi har nått en relativt mogen ålder och har en del undansparat så att anlita en målare kändes som ett självklart val för oss.

Varken jag eller min man har tapetserat tidigare men vi båda föredrar tapet över målade väggar. Vi hade hört att det i regel är dyrare med tapet än med färg och att det krävs en mycket bra målare för att tapetseringen skall bli bra. Vi visste dock inte hur vi skulle hitta en bra målerifirma i vår stad och vill gärna veta pris. Vi hade några vänner som rekommenderade målerifirmor men ingen av dem hade fått tapet uppsatt så vi började leta på internet.

Det vi sökte efter var en målerifirma som hade fått bra betyg på sin tapetsering och deras namn var målarenmalmö.se, vi ville även se hur deras tidigare arbeten såg ut. Vi sökte på Google, Rejta och andra sidor där man hittar kommentarer och betyg på företag.

Till slut kom vi in på en målares hemsida som var snygg och firman kändes seriös, dem hade bra referenser och deras tidigare projekt såg helt underbara ut!

Vi ringde upp dem och frågade om de hade tid att göra ett jobb för oss, det hade dem och vi bokade in en tapetsering tre veckor fram. Sedan åkte jag och min man till ett tapetmagasin för att välja ut rätt tapet för vardagsrummet. Det hela kändes jätteroligt och vi hittade en perfekt tapet med underbart blommigt mönster i sepia färgskala.